Tooted märksõnaga belgiumvalgu pulber (15)

Demineraalne vadaku pulber - WP Demi

Demineraalne vadaku pulber - WP Demi

Demineraliseeritud vadaku pulber (WP Demi) on vadaku pulber, mille mineraalide sisaldus on vähenenud, see toode sobib ideaalselt beebitoitude ja tervisele suunatud toiduainete rakendusteks.
WHEY-PROTEIIN

WHEY-PROTEIIN

WHEY-PROTEIIN
Whey-valgu isolaat

Whey-valgu isolaat

Whey proteiini isolaat saadakse Whey proteiini kontsentraadi kontsentreerimise ja puhastamise teel, et vähendada vadaku rasva ja süsivesikute sisaldust. Protsessi saab teostada membraanieraldamise või ioonvahetuse abil. WPI-d peetakse kõrgeima puhtuse ja proteiini kontsentratsiooniga tooteks.
Vitamiin D3V 100.000 RÜ/g Pulber, vegan

Vitamiin D3V 100.000 RÜ/g Pulber, vegan

Vitamiin D3V 100.000 IU/g pulber, mis on valmistatud taimsest allikast (kolekaltsiferool), mikroenkapsuleeritud kujul, et tagada parem stabiilsus ja säilivus, 100% mitte-GMO, vegan Vitamiin D3 100.000 IU/g pulber taimsest allikast (kolekaltsiferool) mikroenkapsuleeritud pulbermatriisis Vegan Pakend: 1 kg
Orgaaniline hernevalgu pulber (80%)

Orgaaniline hernevalgu pulber (80%)

Mis on hernevalgu pulber? Herned, kõik teavad herneid: need on väikesed, ümmargused ja rohelised. Enamik inimesi meeldib neile ja mõned inimesed ei meeldi neile. Kõige tuntum kasutusala hernestel on hernesupp. Kuid herneid kasutatakse ka hernevalgu pulbri tootmise põhitoorainena. Valgupulber on täis valku. Sportlased kasutavad valgupulbreid, et toetada oma lihaste kasvatamist. Lihased vajavad arendamiseks ja taastumiseks valku. Ja üks laialdaselt kasutatavaid taimse valgu allikaid on hernevalgu pulber. Kuidas valmistatakse hernevalgu pulbrit? Pärast koristamist valitakse herned, puhastatakse ja vedeldatakse. Valgud eraldatakse kahekordse eraldamisprotsessi kaudu: valguline vedelik dekanteeritakse ja seejärel puhastatakse. Seejärel kuivatatakse, sõelutakse, kontrollitakse ja pakendatakse saatmiseks. Meie orgaanilise hernevalgu pulbri valgusisaldus on vähemalt 80%. Tervislikud omadused hernevalgu pulber Hernevalgu pulber ühendab kõik parimad omadused hernestest pikaajalise ja lihtsa kasutamise jaoks ...
Whey valk

Whey valk

Whey valk
Whey Valgu Isolaadi (WPI)

Whey Valgu Isolaadi (WPI)

Whey valgu isolaat saadakse vadaku valgu kontsentraadi kontsentreerimise ja puhastamise teel, et vähendada vadaku rasva- ja süsivesikute sisaldust. Protsessi saab läbi viia membraanieraldamise või ioonivahetuse abil. WPI-d peetakse kõrgeima puhtuse ja valgu kontsentratsiooniga tooteks.
Kohene Whey Valgu Kontsentraat (WPC 80 Insta)

Kohene Whey Valgu Kontsentraat (WPC 80 Insta)

80 % kohandatud vadakuvalgu kontsentraat (WPC 80 kohandatud) (WPC 80 % kohandatud) on toodetud pehmest vadakust, kasutades madala temperatuuriga ultrafiltratsiooni edasijõudnud protsessi. Seetõttu jääb enamik valke puutumatuks. WPC sisaldab umbes 35 kuni 90 % piimavalke. See pulber ei ole maitsestatud ja seega saab sellele lisada igasuguseid maitseid või aroome. WPC 80 Instantit kasutatakse jäätiste, jogurtite, jookide, lihatooteid ja peamiselt sporditoitumises. Kohandatud kontsentraat lahustub kergesti isegi külmas vees. WPC 80 Instant on saadaval 15/20/25 kg pakendites või "Big Bag" 500-1000 kg. WPC 80 Instant keskmine säilivusaeg on umbes 12 kuud. Valgisisaldus: min. 80 % Rasvasisaldus: max. 8% Tuhasisaldus max. 3,5 %
Demineraalne vadak (DEMI)

Demineraalne vadak (DEMI)

Demineraliseeritud vadaku pulber (DEMI) toodetakse vedela magusa vadaku mineralide osalise eemaldamise teel. Sõltuvalt eesmärgist kombineeritakse mitmeid tehnikaid: ioonvahetus, elektrodialüüs, ultrafiltratsioon, mikrofiltratsioon või nanofiltratsioon. Foodcom S.A. pakub laia valikut demineraliseeritud pulbreid vastavalt nõudmistele: - 20% demineraliseeritud vadaku pulber - suurepärane täiteaine ilma ülesoolase maitseta, - 40%, 50% demineraliseeritud vadaku pulber - kõige populaarsem šokolaadi ja küpsetiste valmistamisel, - 70% demineraliseeritud vadaku pulber, - 90% demineraliseeritud vadaku pulber. Demineraliseeritud vadaku pulber (90% demineraliseerimine) kasutatakse sageli piimapõhiste beebitoitude valmistamisel. See võimaldab koostise lähedasemaks muutmist rinnapiimale.
Täispiimapulber (FCMP)

Täispiimapulber (FCMP)

Täispiimapulber on piimatooted, mis on valmistatud värske pastöriseeritud täispiima aurustamise teel. Tooteid nimetatakse ka täispiimapulbriks sõltuvalt piirkonnast. Täispiimapulberel on toiduainetööstuses palju kasutusvõimalusi. Seda kasutatakse peamiselt kommide, šokolaadi ja jäätise tööstustes, samuti pagaritööstuses. Samuti kasutatakse seda külmutatud toitude, piimapõhiste jookide, instant-suppide jne tootmisel.
Whey valgu kontsentraat 80%

Whey valgu kontsentraat 80%

Piimavalkude kontsentraat (MPC) on kontsentreeritud piimapulber, mis sisaldab tavaliselt 80% piimavalke. See toodetakse värskest ja pastöriseeritud rasvata piimast filtratsiooni ja pihustuskuivatamise teel. Kuna sellel on kõrge valgu- ja madala laktoosisisalduse suhe, kasutatakse seda toodet laialdaselt madala süsivesikute sisaldusega toiduainete ja valgu rikastatud jookide tootmisel. Seda saab lisada ka näiteks küpsetistes, magustoitudes, loomakasvatusproduktides, piimajookides, kastmetes ja juustudes.
Piimaproteiini kontsentraat 80% (MPC)

Piimaproteiini kontsentraat 80% (MPC)

Piimavalgu kontsentraat (MPC) on kõrgelt kontsentreeritud piimapulber, mis sisaldab tavaliselt 80% piimavalke. See saadakse värskest, pastöriseeritud kooritud piimast filtratsiooni, aurustamise ja pihustussuutmise protsessi kaudu. MPC on tuntud oma erakordsete vahutamis-, tekstuurimis-, veesidumise ja koagulatsioon omaduste poolest. Selle suurepärane toiteväärtus tuleneb kõrgest valgu kontsentratsioonist. Selle säilivusaeg on 24 kuud ja see on saadaval 25 kg kottides ja suurtes kottides. MPC on elujõuline alternatiiv täispiimapulbrile või kooritud piimapulbrile, pakkudes võrreldavaid valgu tasemeid.
60% Soja Proteiini Kontsentraat – Toidukvaliteet

60% Soja Proteiini Kontsentraat – Toidukvaliteet

Soja valgu kontsentraat (SPC) on puhastatud toode, mis saadakse kooritud ja rasvata röstitud soja jahust, eraldades süsivesikud (lahustuvad suhkrud) uusima tipptasemel ekstraheerimistehnoloogia abil ELis.
Kartulivalk

Kartulivalk

Kartulivalgu puhastamine, aurutamine ja koorimine toimub hiljem. Tärklis ekstraheeritakse seejärel veega, et moodustada valgurikas suspensioon, mida töödeldakse hapetega ning seejärel kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks. Kartulivalk on peen, lahtine pulber, heledashall või kollakasroheline ning sellel on iseloomulik kuivatatud kartuli lõhn. Kartulivalgu tooraineks on Poola päritolu tärkliskartulid.
Herneseene 80% - Toidukvaliteet

Herneseene 80% - Toidukvaliteet

Erviline valk saadakse kuivatatud ja vedelal viisil kuldsetest või kollastest hernestest. Kuivatamise etapis eemaldatakse herneste kest masinaga ja purustatakse. Hiljem saadakse hernejahu ning tänu oma vees lahustuvatele omadustele eraldatakse valgud tsentrifuugimise teel ja kogutakse. Lõpptooteks on puhta maitsega beež pulber.